KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka)

Go down 
AutorWiadomość
inkwizyt
Gość

Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka) Empty
PisanieTemat: Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka)   Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka) EmptyPią Lut 08, 2013 8:57 pm

Poprawka:
07.02.2013r około godz.16.54. podczas gry na serwerze otrzymałem kicka "AntiCheat". Po ponownym zalogowaniu zostałem wgnieciony w ścianę. Nie mogłem jej rozwalić.Traciłem życie. Przy mnie był gracz Max87651. W mym ekwipunku znajdowały się trzy diaxy i cale uzbrojenie diamentowe otrzymane od gracza MinecraftKrystia(razem z diaxowym mieczem )STRACIŁEM WSZYSTKO
Prosze o rozpatrzenie sprawy
Powrót do góry Go down
Admin
Właściciel
Admin

Liczba postów : 137
Punkty aktywności : 146

PisanieTemat: Re: Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka)   Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka) EmptyNie Lut 17, 2013 3:25 pm

Pod jakim nickiem grasz na serwerze?
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl/
Templus
Gość

PisanieTemat: ...............   Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka) EmptyPią Mar 01, 2013 8:08 pm

Teraz pod nickem Templus Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka)   Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka) Empty

Powrót do góry Go down

Lag?I stracone Diaxy i nie tylko(poprawka)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Lag?I stracone Diaxy i nie tylko.
» Skarga stracone rzeczy diaxy i nie tylko
» 1.6.4 tylko jak ?
» niesłuszny ban (jeszcze bardziej poprawka)
» Czy tylko ja nie mogę dostać się do gry?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
KCraft :: Skargi-
Skocz do: