KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Pomysł na darmowe frakcje

Go down 
+4
theBarteQ
DjZgon
kavoweciastkoo ♥
Satrix1337
8 posters
AutorWiadomość
Satrix1337

Satrix1337

Liczba postów : 13
Punkty aktywności : 25

Pomysł na darmowe frakcje Empty
PisanieTemat: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 1:14 pm

Nick: Satrix1337
Opis: Chciałabym, żeby dodano do serwera darmowe frakcje.
Bez żadnych sms'ów. Myśle, że wtedy będzie więcej zabawy na serwerze.
Powrót do góry Go down
kavoweciastkoo ♥
Member
kavoweciastkoo ♥

Liczba postów : 47
Punkty aktywności : 57

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 1:18 pm

Według mnie zły pomysł.
Byłoby za dużo frakcji, często bezużytecznych. A ten system jaki teraz jest - jest o wiele bardziej opłacalny dla serwera, bo przecież jakoś musi na siebie zarobić.
Powrót do góry Go down
http://www.flamvine.pl
DjZgon

DjZgon

Liczba postów : 17
Punkty aktywności : 35

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 1:22 pm

Był niedawno podobny temat:

https://kcraft.forumpl.net/t350-nowa-inicjatywa

look here;3
Powrót do góry Go down
theBarteQ
Admin
theBarteQ

Liczba postów : 113
Punkty aktywności : 119

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 1:24 pm

Też wypowiedziałbym się pozytywnie o tym.
Z jednej strony byłoby to ciekawe aby każdy mógł operować swoją gildią. Jeśli ktoś straci rangę GuildMastera, to nie może nic zrobić.
Z drugiej strony GuildMaster jest formą zarobku dla serwera… no a ja nie chciałbym opłacać serwera tylko z własnej kieszeni, bo nie tylko ja gram.
Powrót do góry Go down
xXChangerXxPL

xXChangerXxPL

Liczba postów : 24
Punkty aktywności : 32

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 2:20 pm

Jestem za :)A druga sprawa to BarteQ zamiast tego by gracze tak jakby kupowali gildie i mieli do tego permy to dodaj w wymaganiach na JuniorModa czy Budowniczego że deklaruje się ta dana osoba wpłacać 10-20 zł miesięcznie
Powrót do góry Go down
Adrian619
KCraft Fan
Adrian619

Liczba postów : 124
Punkty aktywności : 238

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 2:49 pm

Changer nie zgadzam sie z toba duzo juniormodow by odeszli kto bedzie placil kase nei rozumeim twojego pomyslu
Powrót do góry Go down
DjZgon

DjZgon

Liczba postów : 17
Punkty aktywności : 35

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 2:53 pm

[quote="Adrian619"]Changer nie zgadzam sie z toba duzo juniormodow by odeszli kto bedzie placil kase nei rozumeim twojego pomyslu.[/quote]
Twoja ortografia boli :_:

Moim zdaniem zrobienie gildii darmowych przyczyniło by się do zwiększenia ilości graczy na serwerze a co za tym idzie więcej graczy kupowało by vipa/svipa etc.

Brak kasy za guildmastera były wyczuwalny tylko w przez 1 miesiąc,a potem gracze robili by swoje:3

A co do pomysłu Changera to uważam,że to głupota bo gracze na forum starają się o darmowe rangi,jak chcieli by coś kupić odwiedzili by sklep.
Powrót do góry Go down
xLebrok
HeadAdmin
xLebrok

Liczba postów : 148
Punkty aktywności : 156

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 2:59 pm

Żadna osoba z administracji nie musi płacić za pomoc którą nam oferuje jako JrMod/Budowniczy,

Możliwe że wkrótce będzie darmowe tworzenie gildii Smile
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl
Sqirim
Junior Moderator
Sqirim

Liczba postów : 95
Punkty aktywności : 159

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje EmptyCzw Lis 14, 2013 3:01 pm

Moim zdaniem DJZgon ma racje , darmowe gildie przyciągnęły by nowych graczy . ;3

Jestem za Smile
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pomysł na darmowe frakcje   Pomysł na darmowe frakcje Empty

Powrót do góry Go down

Pomysł na darmowe frakcje
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-