Sqirim Junior Moderator
Liczba postów : 95 Punkty aktywności : 159 Join date : 31/10/2013 Skąd : Ruda Śląska
| Temat: * * Informacje & Zgłoszenia do Gildii SkyKings * * Czw Lis 14, 2013 9:39 pm | |
| Nazwa Gildii: SkyKings _______________________ Typ Ogłoszenia: Rekrutacja & Informacje _______________________ Rekrutacja: ON / OFF _______________________ [ INFORMACJA ] Aby dostać się do naszej gildii musisz mieć ukończone minimum 13 lat. Piszesz wtedy Sqirima na /msg na serwerze lub pod tematem z prośbą o dodanie do gildii. Jeśli napiszesz o tym na serwerze - następnie zostaniesz przepytany o informacje takie jak; imię, wiek, czas gry na serwerze, a następnie po uzyskaniu informacji skontaktuje się z Współwłaścicielem.
Właściciele: Sqirim Szympek_PL
Oficerka: Satrix1337
Sniperzy: Endek100
Budowniczy: Regi
Wojownicy: daniopregowane21 Xx_zeo_xX
Zdobywcy: multiman2000
Ostatnio zmieniony przez Sqirim dnia Sob Lis 16, 2013 7:17 pm, w całości zmieniany 9 razy | |
|
xXChangerXxPL
Liczba postów : 24 Punkty aktywności : 32 Join date : 06/11/2013 Age : 26 Skąd : Katowice
| Temat: Re: * * Informacje & Zgłoszenia do Gildii SkyKings * * Czw Lis 14, 2013 10:42 pm | |
| Jak odszedłeś od nas proszę o oddanie miecz i zbroi prot 4 Pozdrawiam | |
|
kavoweciastkoo ♥ Member
Liczba postów : 47 Punkty aktywności : 57 Join date : 04/11/2013 Age : 29 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: * * Informacje & Zgłoszenia do Gildii SkyKings * * Pią Lis 15, 2013 4:29 pm | |
| Sqirim.. myślałam, że będziesz u nas... + jak możesz - nie kopiuj ode mnie tematów.. Zmień to. Nie życzę sobie kopii ;/ | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: * * Informacje & Zgłoszenia do Gildii SkyKings * * | |
| |
|