KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Skarga. Roxisska.

Go down 
+3
Sqirim
Balcer90
bartezz5
7 posters
AutorWiadomość
bartezz5

Liczba postów : 20
Punkty aktywności : 28

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 8:29 pm

Więc. Dzisiaj około godziny 21 (co wynika z nazwy screena) zostałem notorycznie poniżany przez graczy i osoby z administracji typu:

-Roxisska ( z nią na czele)
-DjZgonik
-Satrix1337
-Arko (czego jest mi niezmiernie szkoda, chciałem tylko poprosić o nowy poradnik dla moda, ponieważ mój był wybrakowany o tabelę kar, a on podkuszony przez Roxisske (proszę przeczytać: główny powód) zaczął też mnie poniżać)
-I paru innych których nie będę wymieniać.

Screen:
Skarga. Roxisska. Gahybav558wg

To akurat jest od Roxisski. To akurat było skierowane w MOJĄ stronę, lecz zapomniałem wcisnąć T żeby pokazać cały czat.

Jeżeli będzie potrzeba więcej screenów, samego feralnego poradnika lub świadków - nie ma problemu. Mogę załatwić.
Powrót do góry Go down
Balcer90

Balcer90

Liczba postów : 24
Punkty aktywności : 32

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 8:32 pm

Po raz kolejny informuję, że Bartezz5 jest zaszczuty przez niespełnionych ludzi. Zróbcie coś z tym do jasnego wała. A ten poradnik, o który była cała afera jest do d**y. Ani za co warnować ani na ile ale jak Bartez da warna to już do niego fochy są..

//edit: Arko, nie, nie chomi MI o Ciebie Razz

A co do Roxi to łapcie:
http://scr.hu/1jgu/06ns1

Ostatnio zmieniony przez Balcer90 dnia Pią Lis 15, 2013 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.flamvine.pl
Sqirim
Junior Moderator
Sqirim

Liczba postów : 95
Punkty aktywności : 159

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 8:59 pm

Balcer, każdy może raz do dwóch razy przeklnąć . Poza tym na tym zdjęciu widać , że ona tylko raz przeklnęła Smile .
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl
Balcer90

Balcer90

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:06 pm

I nikt jej nie upomniał, bo Ty poszedłeś się myć Wink W dodatku napisałeś, że to ona ma pilnowac czatu i robić SSy Wink Gratuluję organizacji
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

Liczba postów : 64
Punkty aktywności : 84

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:09 pm

Balcer90 napisał:
Po raz kolejny informuję, że Bartezz5 jest zaszczuty przez niespełnionych ludzi. Zróbcie coś z tym do jasnego wała. A ten poradnik, o który była cała afera jest do d**y. Ani za co warnować ani na ile ale jak Bartez da warna to już do niego fochy są..

A co do Roxi to łapcie:
http://scr.hu/1jgu/06ns1
1.Sqirim ja nwm nie widzę ślepa jestem nie widzę na 1 zdjęciu przekleństwa :0

Balcer jak zadajesz głupie pytanie do "gracza"svipa" czy pilnuje czatu ? równie dobrze ty też możesz pilnować ja nic nie widziałam żeby ktoś coś zle robił ... Głupie pytanie - głupia odpowiedz .
Powrót do góry Go down
kavoweciastkoo ♥
Member
kavoweciastkoo ♥

Liczba postów : 47
Punkty aktywności : 57

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:10 pm

Sama też dzisiaj widziałam jak Roxi się czepia bartezza.
On napisał, że będzie spadać, bo mu juz oczy nie wyrabiają od tego komputera a ta z pretensjami do niego, że znowu go nie będzie dwa dni, że nic nie robi, itd..
Ja czegoś nie rozumiem. Póki co 'wielka Roxi' robiła afere, ze odejdzie, ze ona chce bana, mute itd.. Dziewczynko! Chcesz to idź, jak coś mówisz to to zrób, a nie próbujesz tym wywołać u ludzi syndrom, przez który będą pisać "zostań :c" żeby chyba Twoją samoocene poprawić i zostać. Sama wchodziłaś ostatnio rzadko, bo jak wiadomo miałaś odejść (ale dzieci wracają do starych zabawek) a masz czelność mieć pretensje do kogoś kto też ma własne życie i nie musi siedzieć całą dobę przed komputerem. Ma prawo chłopak odpocząć trochę. Ostatnio codziennie wchodzi, więc nie wiem w którym miejscu widzisz te dwa dni. Może on ideałem nie jest, ale nie czepiaj się o coś co nie ma miejsca póki co.
I trochę zacznij uważać na słowa, bo ja osobiście ciągle widzę jak klniesz. Masz podobno 19 lat, a zachowujesz się za przeproszeniem jak gówniara. Taka prawda.
Kiedy zwróciłam Ci grzecznie uwagę na to, że bartezz nie musi przecież cała dobe siedziec przed komputerem, że człowiek potrzebuje czasem odpoczynku to oczywiście Ty do mnie z tekstem co ja do Ciebie mam i żebym zaczęła myśleć zanim coś napisze. A że się tak spytam - w którym miejscu widzisz coś nieprzemyślanego? To Ty pomyśl, że nie każdy musi mieć super wzrok, że nie każdy zamierza całe życie spędzić przed komputerem.
Skarg troche już na Ciebie było i dziwie się dlaczego jeszcze nikt Ci nie dał porządnej kary za wszystko co czynisz i mówisz na serwerze. Podobno wszystkich obowiązuje ten sam regulamin i te same kary. Rozumiem, że ktoś z Administracji może Cie lubić, ale bez przesady.
Szkoda tylko, ze masz 19 lat a jesteś jeszcze tak mało rozumna i niedojrzała. Przynajmniej ja potrafie Ci to na spokojnie wyjaśnić i może wreszcie kiedyś to do Ciebie dotrze.
Powrót do góry Go down
Sqirim
Junior Moderator
Sqirim

Liczba postów : 95
Punkty aktywności : 159

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:11 pm

Roxi, chodzi mi o to zdjęcie co wstawił Balcer.
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:17 pm

kavoweciastkoo ♥ napisał:
On napisał, że będzie spadać, bo mu juz oczy nie wyrabiają od tego komputera a ta z pretensjami do niego, że znowu go nie będzie dwa dni, że nic nie robi, itd..
Ja czegoś nie rozumiem. Póki co 'wielka Roxi' robiła afere, ze odejdzie, ze ona chce bana, mute itd.. Dziewczynko! Chcesz to idź, jak coś mówisz to to zrób, a nie próbujesz tym wywołać u ludzi syndrom, przez który będą pisać "zostań :c" żeby chyba Twoją samoocene poprawić i zostać. Sama wchodziłaś ostatnio rzadko, bo jak wiadomo miałaś odejść (ale dzieci wracają do starych zabawek) a masz czelność mieć pretensje do kogoś kto też ma własne życie i nie musi siedzieć całą dobę przed komputerem. Ma prawo chłopak odpocząć trochę. Ostatnio codziennie wchodzi, więc nie wiem w którym miejscu widzisz te dwa dni. Może on ideałem nie jest, ale nie czepiaj się o coś co nie ma miejsca póki co.
I trochę zacznij uważać na słowa, bo ja osobiście ciągle widzę jak klniesz. Masz podobno 19 lat, a zachowujesz się za przeproszeniem jak gówniara. Taka prawda.
Kiedy zwróciłam Ci grzecznie uwagę na to, że bartezz nie musi przecież cała dobe siedziec przed komputerem, że człowiek potrzebuje czasem odpoczynku to oczywiście Ty do mnie z tekstem co ja do Ciebie mam i żebym zaczęła myśleć zanim coś napisze. A że się tak spytam - w którym miejscu widzisz coś nieprzemyślanego? To Ty pomyśl, że nie każdy musi mieć super wzrok, że nie każdy zamierza całe życie spędzić przed komputerem.
Skarg troche już na Ciebie było i dziwie się dlaczego jeszcze nikt Ci nie dał porządnej kary za wszystko co czynisz i mówisz na serwerze. Podobno wszystkich obowiązuje ten sam regulamin i te same kary. Rozumiem, że ktoś z Administracji może Cie lubić, ale bez przesady.
Szkoda tylko, ze masz 19 lat a jesteś jeszcze tak mało rozumna i niedojrzała. Przynajmniej ja potrafie Ci to na spokojnie wyjaśnić i może wreszcie kiedyś to do Ciebie dotrze.
"Kiedy zwróciłam Ci grzecznie uwagę" Grzecznie xDD

Powrót do góry Go down
xLebrok
HeadAdmin
xLebrok

Liczba postów : 148
Punkty aktywności : 156

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:19 pm

Ja bym wolał żeby nie było takich wojen między wami, więc jeśli możecie to przestańcie na siebie nadawać jedni na drugich ;-;
Powrót do góry Go down
kavoweciastkoo ♥
Member
kavoweciastkoo ♥

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:37 pm

Roxisska napisał:
kavoweciastkoo ♥ napisał:
"Kiedy zwróciłam Ci grzecznie uwagę" Grzecznie xDD

Owszem. Czy przypominasz sobie abym wtedy zaczęła Ciebie wyzywać czy coś? No właśnie.
Na spokojnie Ci powiedziałam, że nikt nie musi siedzieć 24/7.
Tyle ode mnie. Mam nadzieje, ze jakieś konsekwencje z tego wyciagniecie, bo to nie pierwsza skarga na Ciebie.

Pozdrawiam,
kavoweciastkoo ♥
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:45 pm

pierwsza skarga to tam "..." pokłóciłam się z royo 2skarga to było bez sensu .. a ta to tam zostawię bez komentarza .
Powrót do góry Go down
Balcer90

Balcer90

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:49 pm

Bo nie ma tu czego komentować. Widać jak się odnosisz do ludzi, jakim brakiem szacunku ich darzysz. Uważasz się za gwiazdę serwera a każdy atak na Ciebie albo wyśmiewasz, albo pajacujesz z tego powodu albo masz to po prostu gdzieś.
Jeśli tak zachowuje się 19-nastoletnia dziewczyna to mam obawy co do Twojego zdrowia psychicznego lub jesteś zwykłym kłamcą. Oszukujesz, kpisz, kłamiesz i szykanujesz. Pora to zakończyć.
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:56 pm

Bym coś napisała balcer na twój temat i jeszcze jednej osoby ale .. kazali mi to zachować w tajemnicy...
Powrót do góry Go down
kavoweciastkoo ♥
Member
kavoweciastkoo ♥

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 9:59 pm

Roxisska napisał:
Bym coś napisała balcer na twój temat i jeszcze jednej osoby ale .. kazali mi to zachować w tajemnicy...
A jak Ci każą włożyć głowe do kibla to też to zrobisz? ;>
Powrót do góry Go down
Balcer90

Balcer90

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 10:00 pm

Mam to potraktowac jako groźbę? Ostrzeżenie? Czy co?
Nie wiesz o mnie nic, nie masz na mnie nic. Nie masz nic do powiedzenia, bo nie potrafisz nawet dobrze zdania złożyć. A skoro już zaczęłaś temat... Co tam na mnie masz? Akta SB? Lustrację mi robiłaś?
Wal śmiało Wink
(jeśli użyłem zbyt trudnych słów to wybacz)

i tak btw.
Kodeks karny
art. 191 § 1. kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Więc jeśli masz zamiar to wykorzystać przeciwko mnie to nie radzę.. Większych kozaków usadzałem na 4 literach.
Powrót do góry Go down
MisterTuki
Admin
MisterTuki

Liczba postów : 88
Punkty aktywności : 100

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. EmptyPią Lis 15, 2013 10:11 pm

Jeśli chcecie sobie ubliżać to możecie popisać sobie na PW , a jeśli woleli byście dodać post dotyczący skargi to proszę. Jednak wyłbym wdzięczny gdybyście przestali (wy jako pełnoletni) bo według mnie to zaczyna być dziecinne. Macie dawać przykład jako osoby "starsze". Jako że dłużej żyjecie na tym świecie to powinniście wiedzieć jak należy się zachować silent  Więc upraszam o zaprzestanie tej kłótni i pozostawienie sprawy Administracji.

P.S MisterTuki

Wybaczcie jeśli moja składnia zadania jest niepoprawna lub ten post uraził kogoś z was wewnętrznie (w co bardzo wątpię) Dziękuję myślę że przemówiłem wam do rozsądku. Jeśli nie ... to radził bym pomyśleć nad sobą.

Wydaje mnie się również iż mogą was nurtować myśli to taki mały dzieciak wie ? Swoje wiem może i to mało, ale jednak.
Powrót do góry Go down
https://www.youtube.com/user/MisterTukiPlayGames
Sponsored content

Skarga. Roxisska. Empty
PisanieTemat: Re: Skarga. Roxisska.   Skarga. Roxisska. Empty

Powrót do góry Go down

Skarga. Roxisska.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Skarga na Roxisska