Sqirim Junior Moderator
Liczba postów : 95 Punkty aktywności : 159 Join date : 31/10/2013 Skąd : Ruda Śląska
| Temat: [=- Informacje & Zgłoszenia do Gildii PVPMaster -=] Sro Lut 19, 2014 5:49 pm | |
| Nazwa Gildii: PVPMasters
Typ Ogłoszenia: Informacje & Rekrutacja
Rekrutacja: ON / OFF
Informacja: Aby dostać się do naszej gildii musisz mieć ukończone minimum 13 lat. Piszesz podanie pod tematem z prośbą o dodanie do gildii. Jeśli napiszesz o tym na serwerze - następnie zostaniesz przepytany o informacje takie jak; imię, wiek, czas gry na serwerze, a następnie po uzyskaniu informacji skontaktuje się z resztą gildii .
Ekipa Gildii:
Właściciel: Sqirim
Zastępca: daniopregowane21
Budowniczy: Szympek_PL
Chcesz dołączyć do nas i dostać swoją range!? Złóż podanie pod tym wątkiem i napisz jaką chcesz range!
Wzór Podania: Imię: Damian Wiek: 13,5 Jak długo gram na KCraft?: 5 Tygodni Opowiedz coś o sobie: Jestem dobry w pvp , kreatywny , dobrze dogaduję. Posiadam sprawny mikrofon oraz skype/ts3?: TAK Jaką range chcesz?: Łowca | |
|
michallu1 KCraft Fan
Liczba postów : 62 Punkty aktywności : 74 Join date : 26/10/2013 Age : 22 Skąd : Łomża
| Temat: Re: [=- Informacje & Zgłoszenia do Gildii PVPMaster -=] Czw Lut 20, 2014 2:08 pm | |
| Imię: Mikołaj, nick w grze Milzigz Wiek: 13 Jak długo gram na KCraft?: Pozwól, że liczyć nie będę ;3 Opowiedz coś o sobie: Jestem w miarę dobry w pvp, jak ktoś napisał nie ważne eq tylko skillsy. Wydaję mi się, że mnie znasz. ;p Posiadam sprawny mikrofon oraz skype/ts3?: Oczywiście Jaką range chcesz?: Łowcą nie pogardzę :3 | |
|
tomekpolak
Liczba postów : 12 Punkty aktywności : 24 Join date : 21/01/2014 Age : 22
| Temat: dodanie do gildi Czw Lut 20, 2014 7:55 pm | |
| imię:Tomek wiek:12lat Jak długo gram na Kcraft:6tygodni Opowiedz coś o sobie:Gram na serwerach PVP i fajnie mi się gra na Kcraft skype/ts;nie Jaką chcesz range:łowca
| |
|
wilczur66
Liczba postów : 5 Punkty aktywności : 9 Join date : 27/02/2014
| Temat: Re: [=- Informacje & Zgłoszenia do Gildii PVPMaster -=] Czw Lut 27, 2014 2:15 pm | |
| Wiek 14 Nick Wilczur66 Coś o sobie: nieznane | |
|
rororowerek1
Liczba postów : 3 Punkty aktywności : 9 Join date : 17/01/2014
| Temat: Re: [=- Informacje & Zgłoszenia do Gildii PVPMaster -=] Pią Lut 28, 2014 6:11 pm | |
| imię: mateusz wiek: 14,5 coś o mnie: dobrze bbuduje i zbieram materiały, umiem pracować w druzynie jak długo na serwie? 2 miesiące jaką chce range? taką jaką mi dacie posiadam mikrofon nawet 2 skype i ts3 choć wole to pierwsze | |
|
adamandrzej01 KCraft Fan
Liczba postów : 63 Punkty aktywności : 121 Join date : 11/06/2013 Skąd : Łódź
| Temat: Re: [=- Informacje & Zgłoszenia do Gildii PVPMaster -=] Pon Mar 03, 2014 10:16 pm | |
| imię: Adam Wiek: 13 lat i 2 dni Coś o sobie: lubie dżem i znam się troche na pvp pozatym znam cie a ty mnie. Ranga : łowca Mikro mam TS też i skype też.
| |
|
Sponsored content
| Temat: Re: [=- Informacje & Zgłoszenia do Gildii PVPMaster -=] | |
| |
|