KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Dlaczego KCraft znów nie dziala??

Go down 
+10
CameronOmega
ZoZoLeC
Bednar
HUBADA
minecraft_alle
NightLeopard3
tomekpolak
MisterTuki
Sqirim
wiktordodi
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
HUBADA

Liczba postów : 28
Punkty aktywności : 62

Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 EmptyPon Kwi 14, 2014 9:50 pm

Ale będzie dzialał ?
Powrót do góry Go down
HUBADA

Liczba postów : 28
Punkty aktywności : 62

PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 EmptyPon Kwi 14, 2014 9:56 pm

Ale ni mogę pogodzić sie z tym że Kcraft jest narazie,zaniedbany mam ss'y z niego i jak patrze na nie chce mi sie płakać chociaż wiem że będzie dobrze :-{
Powrót do góry Go down
obsidia

obsidia

Liczba postów : 9
Punkty aktywności : 17

PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 EmptySro Kwi 23, 2014 8:32 pm

Bednar tak zająłeś się tą edycją survivalu że konsola dymiła od błędów i nie dziwie się że ten projekt utkwił skoro nie ma dość kompetentnych ludzi do budowy go ,a reszta nie ma czasu...
Powrót do góry Go down
Adrian619
KCraft Fan
Adrian619

Liczba postów : 124
Punkty aktywności : 238

PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 EmptyCzw Kwi 24, 2014 1:05 pm

Czy już działa serwer? Dawno mnie nie było zmieniliście ip??
Powrót do góry Go down
ZoZoLeC

Liczba postów : 4
Punkty aktywności : 4

PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 EmptyPią Kwi 25, 2014 12:31 pm

HUBADA napisał:
Ale ni mogę pogodzić sie z tym że Kcraft jest narazie,zaniedbany mam ss'y z niego i jak patrze na nie chce mi sie płakać chociaż wiem że będzie dobrze :-{
Tez tak mam gdy widze ss'y ;-;.
Powrót do góry Go down
michallu1
KCraft Fan

Liczba postów : 62
Punkty aktywności : 74

PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 EmptyWto Kwi 29, 2014 4:41 pm

Liczę na KCraft, będę grał jako grasz, ale będę ;] Powodzenia Administracjo Smile
Powrót do góry Go down
Bednar

Liczba postów : 4
Punkty aktywności : 6

PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 EmptyCzw Lip 24, 2014 11:49 am

obsidia napisał:
Bednar tak zająłeś się tą edycją survivalu że konsola dymiła od błędów i nie dziwie się że ten projekt utkwił skoro nie ma dość kompetentnych ludzi do budowy go ,a reszta nie ma czasu...
Nie moja wina że konsola wywala błedy , skoro był tam zainstalowany testowy bukkit pod minecraft 1.7.2 . Bukkit ciagle jest rozwijany i nie bylo oficialnego pod 1.7.2 , a reszta bledow byla wina pluginu starego script , ktory jest potrzebny do dzialania UltimateClan i nametagedit ktory tez UltimateClans wymaga , na ktorych nowych wersjach nie dziala.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dlaczego KCraft znów nie dziala??   Dlaczego KCraft znów nie dziala?? - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Dlaczego KCraft znów nie dziala??
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» znów wymyśliłem range :)
» Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb
» Co zrobic nie dziala mi wrzucanie zdjec
» Kcraft Powróci !!!!!!!!!!!!
» Przepraszam cały server Kcraft

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach