| Skarga na "Administratora" | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Luinea
Liczba postów : 6 Punkty aktywności : 8 Join date : 13/06/2013
| Temat: Skarga na "Administratora" Nie Lip 14, 2013 4:55 pm | |
| Piszę by zglosić skargę na Admina RockNrolla. Grozi mi usunięciem mojej budowy, pomimo jestem budowniczym (a Budowa nikogo nie obraza, a PONADTO nie zawiera tresci erotycznych.) - Usuwa z niej napisy, ktore nie uwlaczaja jego "godnosci" Potem, gdy odpisuje mu co o tym myślę, banuje mnie na Serverze. Gdy spokojnie rozmawiam z ludzmi na TS (Banuje mnie, bez ostrzezenia + PERNAMENTNIE (a jestem na sto procent pewna ze nie wie jak odwolac takiego Bana) - Juz od paru dni, denerwuje WIEKSZOSC graczy - podkreslam. Nie będe go wyzywać na tym forum, ani nie bede mówić za kogo go mam. Zmienił się w [...]. PROSZĘ O ZROBIENIE CZEGOKOLWIEK w związku z tym "człowiekiem-adminem" | |
|
| |
BrQ
Liczba postów : 10 Punkty aktywności : 20 Join date : 13/06/2013
| Temat: BrQ Nie Lip 14, 2013 7:09 pm | |
| Jesteś żałosna.Myślisz ze jesteś fajna gówno prawda jesteś pojebana.
| |
|
| |
theBarteQ Admin
Liczba postów : 113 Punkty aktywności : 119 Join date : 16/02/2013
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Pon Lip 15, 2013 11:00 am | |
| Kacper mute 7 dni bez odwołania za publiczną obrazę. | |
|
| |
Luinea
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Pon Lip 15, 2013 2:55 pm | |
| Kacper ja nie myślę, ja to wiem | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Pon Lip 15, 2013 7:58 pm | |
| W odpowiedzi na skargę gracza Luinea nie będę się rozpisywał bo wszystko co powyżej zostało napisane jest większości kłamstwem!!! Luinea za dużo dostała od Administracji w tak krótkim czasie i teraz jej jest w dupie źle jak jej np. coś zabiorę coś co powinien mieć tylko Administrator!!! PS. Przez długi czas odkąd weszłaś na serwer Cię ignorowałem, więc po co za wszelką cenę próbowałaś zwrócić na siebie uwagę docinając mi głupotami. Żal mi Ciebie. Chcesz mieć spokój??? - zachowaj go sama!!! A jeszcze w związku z budowlą sprawa wtedy dotyczyła mnie i Arko więc po jaki ch.... się wpier..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Luinea
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Wto Lip 16, 2013 9:45 am | |
| "Admin" ktory klnie na forum? Jesteś Trollem a nie Administratorem, śledzisz graczy, kopiesz pod nami dołki - z dwóch znaczeń. Nie umiesz zachować spokoju, nie "osraj" się z tymi wykrzyknikami. Połowa (większość) servera potwierdzi Twoje zachowanie. Spawnujesz moby najczesciej swinki z netheru, tylko bysmy przypadkowo uderzyli jedna i zgineli. Do tej pory zdarzylo sie tak milion razy. A Bagirki swojej "ukochanej" nie przeprosiles ani razu, a ona wyzywa Cię na grze od Drani i świń. I to my Cie prowokujemy? Wchodzisz na server i kazdego wkurzasz. i niby "olewasz" haha - bardzo dobre. Nie udawaj niewiniatka. A ze szybko doszlam do rangi, to najwidoczniej mam mozg, i umiem sie wyslowic, w przeciwienstwie do Ciebie, bo widze zlośc najlepiej wyladowac w wykrzyknikach a nie ogladzie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Wto Lip 16, 2013 11:15 am | |
| Wiesz co.... Śmieszna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaahahha i dałem więcej wykrzykników bo widzę, że je lubisz |
|
| |
Luinea
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Wto Lip 16, 2013 12:16 pm | |
| Jestem Zabawna. A Ty Widze nie umiesz odpisać kulturalnie jak człowiek. Lets have fun | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Wto Lip 16, 2013 7:50 pm | |
| Ok w takim razie jestem Adminem na serwerze i mam prawo zakończyć już ten temat bo staje się to nudne. Bo z dalszego pisania na forum już nic nie wyniknie, ponieważ nie masz się już do czego doczepić. Prawda jest taka, że jesteś zła za to, że Cię ignorowałem i jako jedyny sprzeciwiłem się temu byś miała opa. Więc uważam temat za zamknięty. |
|
| |
Luinea
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Sro Lip 17, 2013 7:28 am | |
| Temat, trzeba umieć zamknąć i odpowiednio zakończyć dyskusje. Ja mam Ci jeszcze wiele do powiedzenia. Co na temat pixelarta? Znów coś Ci nie pasowało. Nie jestem zła o OPA. Bo co? Wchodziłeś i ciągłe go zabierałeś (chociaż go nie miałam i mnie to wielce bawiło jak sie rejdżowałeś) = gniewałeś. Co nie znaczy że Cie prowokowałam bo jedynym prowokatorem jesteś Ty. A sprzeczki zaczęły się przed OPEM, a raczej wtedy kiedy udawałeś "Administratora" | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Sro Lip 17, 2013 10:57 am | |
| Za ten Screen, ośmieszanie i obrazę publiczną dostajesz bana na 24h. Ja już nie mam zamiaru Cię słuchać! |
|
| |
Luinea
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Sro Lip 17, 2013 11:07 am | |
| Na tym screenie nawet nie widać Twojego nicku. Dziecko. | |
|
| |
Admin Właściciel
Liczba postów : 137 Punkty aktywności : 146 Join date : 14/01/2013
| Temat: Re: Skarga na "Administratora" Sro Lip 17, 2013 11:32 am | |
| Administracja już sie tym zajeła. Zamykam. | |