KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb

Go down 
+6
MisterTuki
michallu1
Royo
opti
kaczaja
Roxisska
10 posters
AutorWiadomość
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

Liczba postów : 64
Punkty aktywności : 84

Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Empty
PisanieTemat: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyPią Paź 25, 2013 11:00 am

Twój nick:Roxisska
Nick drugiej osoby:Royo
Opis:No co... zaprosiłam na moja wyspę Royo zniszczył trochę zniszczył i nie chciał tego naprawić a ja juz nie miałam materiału na budowę a on jak wspomniał Miał GM 1  to mu powiedziałam żeby naprawiał teraz jak zniszczył on tego nie chciał zrobić więc się trochę zdenerwowałam bo bardzo długo to budowałam (wyspa niestety nie ma jeszcze cuba bo admina nie poprosiłam o cuba) no i mu mówiłam ,że ma gm 1 to niech naprawia a on tego nie chciał zrobić to zaczęłam go troszku wyzywać . No co będę kłamała ,że nie wyzywam ludzi jak mnie zdenerwują no... każdemu się może zdarzyć .. no ale pan Royo musi napisać skargę no to jak on to czemu ja nie ? juz nie raz miałam napisać na niego skargę no ale jakoś nie miałam ochoty ale teraz już mnie wkurzył i .. tak o . Skarga royo polega na tym ,że ja każdego wyzywam . A Royo to może nie winny ? No to tak uzbierało się troszkę ss nie chciało mi się dawać all wiec taka garstka :)Niech Droga Administracja oceni Smile
Screen-krótki filmik:
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=oqbu6b&s=5#.UmpOaBBKS8s
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=rlcoqp&s=5#.UmpOeRBKS8s
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=iodj15&s=5#.UmpOjxBKS8s
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2euonww&s=5#.UmpOxxBKS8s
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=29lmyrs&s=5#.UmpO1xBKS8s <--- najlepsze xDDD
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2qvrthk&s=5#.UmpO2hBKS8s
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=28jwky8&s=5#.UmpO3BBKS8s
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2r61b8g&s=5#.UmpO3xBKS8s

No i tak to tak ss ogólnie z życia wzięte no co no ja na roya nigdy nie pisałam skarg choć mogłam no co no royo nie chce przyjazni  to nie będzie przyjazni między nami .
Powrót do góry Go down
kaczaja

Liczba postów : 22
Punkty aktywności : 36

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyPią Paź 25, 2013 11:09 am

Bez powodu nie odbudował tego po zniszczeniu pytał czy to nie był dom jego znajomego a ty zaczęłaś go wyzywać od idiotów, debili itd. niby kto normalny by za takie coś ci postawił to co zniszczył, ciesz się że nie zniszczył więcej. I niby dlaczego osoba która wyzywa wszystkich uważa że wszystko jest ok, dopóki jej nie zaczną wyzywać, porażka moim zdaniem (-,-)~
Powrót do góry Go down
opti

Liczba postów : 25
Punkty aktywności : 29

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyPią Paź 25, 2013 12:58 pm

jesli dobrze widzialem ze screenow royo nie mial juz rangi więc nie mógł mieć gm1
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyPią Paź 25, 2013 1:29 pm

kaczaja napisał:
Bez powodu nie odbudował tego po zniszczeniu pytał czy to nie był dom jego znajomego a ty zaczęłaś go wyzywać od idiotów, debili itd. niby kto normalny by za takie coś ci postawił to co zniszczył, ciesz się że nie zniszczył więcej. I niby dlaczego osoba która wyzywa wszystkich uważa że wszystko jest ok, dopóki jej nie zaczną wyzywać, porażka moim zdaniem (-,-)~

1. Jak zapytał czy to nie dom jego znajomego to napisałam ,że nie on napisał napewno ? a ja tak i poszedł do drzwi tylnich i zniszczył je i napisałam zniszczyłeś to teraz napraw ! on napisał nie ja napisałam (Naprawiaj !)
a on nie i poszedł dalej i coś tam robił i ja napisałam ,że ma wypierd*** jak nie chce naprawić ja długo to budowałam i nie mam zamiaru żeby ktoś niszczył moją pracę.
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyPią Paź 25, 2013 1:30 pm

opti napisał:
jesli dobrze widzialem ze screenow royo nie mial juz rangi więc nie mógł mieć gm1
Opti to są skargi tak jak napisałam z życia wzięte czyli ,że ogólnie z kilku różnych akcji nie akurat z tej Smile
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyPią Paź 25, 2013 1:34 pm

PS : Ja mogę odejść z servera nie ma problemu . Tak jak już napisałam w nocy jak był Filipoo , tron i ja ,że ja mogę odejść jak ktoś mnie nie chce okej ja sobie pójdę "Nie będę już u nikogo Kulą u nogi"

Ja napisałam te podanie na jmoda bo mi jeden z Adminów o tym powiedział żebym napisała no to napisałam .

Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyNie Paź 27, 2013 7:25 pm

Proszę administracje jeśli może ogarnąć royo ciągle gada ,że robie lody (wiadomo oco kmn) za 1kk monet w mc i inne gada różne głupoty powoli to zaczyna denerwować a ja nie chce go wyzywać ani nic bo to i tak nie ma sensu prosze o ogarnięcie go ..
Powrót do góry Go down
Royo

Liczba postów : 4
Punkty aktywności : 14

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyWto Paź 29, 2013 2:56 pm

Roxisska napisał:
Proszę administracje jeśli może ogarnąć royo ciągle gada ,że robie lody (wiadomo oco kmn) za 1kk monet w mc i inne gada różne głupoty powoli to zaczyna denerwować a ja nie chce go wyzywać ani nic bo to i tak nie ma sensu prosze o ogarnięcie go ..
sama się ogarnij to że ty masz takie skojarzenia to nie moja wina chodziło mi o zwykłe lody... ale to już nie mój problem z czym ci się kojarzy to słowo pozdro
Powrót do góry Go down
michallu1
KCraft Fan

Liczba postów : 62
Punkty aktywności : 74

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyWto Paź 29, 2013 3:56 pm

Widzę , że pomału zmienia się temat Smile Jak widziałem tu nie chodzi o żadne lody , tylko o skargę , moim zdaniem jest to kompletnie nie potrzebne , ktoś Cie wyzywa , okey ignoruj go , polecam wpisać komendę ./ignore (jeżeli jest dostępna Very Happy )
Powrót do góry Go down
MisterTuki
Admin
MisterTuki

Liczba postów : 88
Punkty aktywności : 100

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyWto Paź 29, 2013 7:14 pm

michaluu1 napisał:
Widzę , że pomału zmienia się temat Razz Jak widziałem tu nie chodzi o żadne lody , tylko o skargę , moim zdaniem jest to kompletnie nie potrzebne , ktoś Cie wyzywa , okey ignoruj go , polecam wpisać komendę ./ignore (jeżeli jest dostępna )
To jest pokojowe podejście do sprawy, bez nerwów bardzo ładnie szkoda nerwów na takie coś Razz
Powrót do góry Go down
https://www.youtube.com/user/MisterTukiPlayGames
michallu1
KCraft Fan

Liczba postów : 62
Punkty aktywności : 74

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptySro Paź 30, 2013 1:09 pm

MisterTuki napisał:
michaluu1 napisał:
Widzę , że pomału zmienia się temat :PJak widziałem tu nie chodzi o żadne lody , tylko o skargę , moim zdaniem jest to kompletnie nie potrzebne , ktoś Cie wyzywa , okey ignoruj go , polecam wpisać komendę ./ignore (jeżeli jest dostępna )
To jest pokojowe podejście do sprawy, bez nerwów bardzo ładnie szkoda nerwów na takie coś Razz
Jestem za Very Happy
Powrót do góry Go down
Adrian619
KCraft Fan
Adrian619

Liczba postów : 124
Punkty aktywności : 238

PisanieTemat: Sprawdzam czy dziala wstawianie zdjec   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptySro Lis 06, 2013 9:31 pm

Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb 2c92513637c6.png no i tyle
Powrót do góry Go down
bartezz5

Liczba postów : 20
Punkty aktywności : 28

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyCzw Lis 07, 2013 1:32 pm

Panie, panowie, po co taka spina? Jeżeli w tym wieku nie potraficie załatwić sprawy między sobą tylko od razu skargi piszecie, to oznacza, że w przyszłości będziecie zakałami losu... Ktoś wam coś w pracy zrobi, a wy od razu do szefa "ten to tamto wylejcie go z pracy"? Zachowujecie się jak banda pięciolatków.

Wracając do sprawy:
Royo nie miał faktycznie rangi, jeżeli GM wyłącza się za każdym razem jeżeli wyjdzie się z serwera, to miałby survival. Jeżeli nie, to mógł nie wyłączać i mieć GM'a bez rangi.
Roxiska. Tobie też polecam zacisnąć pośladki.. Jak zniszczył, to trudno. Odbuduje się. Nie trzeba było go wyzywać, teraz robisz tylko aferę. Czy w życiu też będziesz tak robić? Ludzie, zrozumcie. TO TYLKO GRA, NIE PRAWDZIWE ŻYCIE.

Moim zdaniem, podajcie sobie łapę, unikajcie siebie jak gó*na, i nie składajcie skarg za byle co. Poprzyglądam wam się na serwerze, i waszemu zachowaniu. Bartezz out.
Powrót do góry Go down
Roxisska
KCraft Fan
Roxisska

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyCzw Lis 07, 2013 2:55 pm

Ah,.. nie będę cie tu obrażać choć mam bardzo ochotę . "Pięciolatku" i ty mówisz mi o pracy ... Coś tam zakały losu jak dorośniesz to dopiero będziesz mógł pisać o pracy
Powrót do góry Go down
kavoweciastkoo ♥
Member
kavoweciastkoo ♥

Liczba postów : 47
Punkty aktywności : 57

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyCzw Lis 07, 2013 7:02 pm

A ja się zgodzę z bartezzem.

Ty Roxi na prawdę swoim zachowaniem razisz i nie dziwie się, że każdy ma z Tobą spiny/problemy. Na prawdę, dziewczynko, ogarnij się, wydoroślej. Bo niestety, ale bartezz zachowuje się dojrzale i wie co mówi, a Ty myślisz, że jak rzekomo jesteś starsza to jednak do tej dojrzałości Ci jeszcze baaaaardzo daleko.
Powrót do góry Go down
http://www.flamvine.pl
bartezz5

Liczba postów : 20
Punkty aktywności : 28

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyCzw Lis 07, 2013 8:00 pm

Chwila moment.

Dlaczego od czwartego screena od dołu Royo ma rangę, a wszystkie screeny powyżej przedstawiają że royo nie ma rangi? Coś mi tu kręcisz człowieku.. w dodatku screen 4 od końca, jak śmiejesz się z royem. Raczej do obrazy to się nie zaliczało.
Powrót do góry Go down
theBarteQ
Admin
theBarteQ

Liczba postów : 113
Punkty aktywności : 119

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb EmptyCzw Lis 07, 2013 10:32 pm

Screeny bez rangi są z dnia 7 października.
Screeny z rangą są z dnia 16 października.

Jest dużo niejasności w tej sprawie. Tylko dlaczego Roxisska wrzucasz screeny po ponad tygodniu?
Wstępnie z samych screenów ustalam wstępną karę 7 dni mute dla gracza Royo, mimo, że go nie było od wielu dni na serwerze.

Będąc waszym głosem przewodnim, będę nakłaniał was do rozstrzygania sporów między sobą. Skargi na forum, wyzwiska, szantaże itd. nie są żadnym racjonalnym rozwiązaniem. Po co ludzie mają język? Aby się porozumiewać. Macie z nami dobry kontakt - FB, TS, forum. Rozmawiajcie ze sobą, a jeśli ktoś już kategorycznie nie ma zamiaru się ogarnąć, wtedy konieczna jest interwencja władz wyższych (czyt. administracji). Nie lubię karać graczy, ale z screenów wynika jasno, iż Royo znacznie przesadził z kolokwializmami.

Jeśli będzie potrzeba dalszych wyjaśnień - proszę na priv.
Zamykam temat.

//theBarteQ
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb   Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Empty

Powrót do góry Go down

Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Skarga na Royo
» Skarga NeQ
» Skarga | KrexilTV
» Skarga Karol98ek
» Skarga na Rocka

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach