| Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb | |
|
+6MisterTuki michallu1 Royo opti kaczaja Roxisska 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Roxisska KCraft Fan
Liczba postów : 64 Punkty aktywności : 84 Join date : 06/10/2013 Age : 30
| Temat: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Pią Paź 25, 2013 11:00 am | |
| | |
|
| |
kaczaja
Liczba postów : 22 Punkty aktywności : 36 Join date : 12/06/2013 Age : 34 Skąd : Okopy, woj. Lubelskie
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Pią Paź 25, 2013 11:09 am | |
| Bez powodu nie odbudował tego po zniszczeniu pytał czy to nie był dom jego znajomego a ty zaczęłaś go wyzywać od idiotów, debili itd. niby kto normalny by za takie coś ci postawił to co zniszczył, ciesz się że nie zniszczył więcej. I niby dlaczego osoba która wyzywa wszystkich uważa że wszystko jest ok, dopóki jej nie zaczną wyzywać, porażka moim zdaniem (-,-)~ | |
|
| |
opti
Liczba postów : 25 Punkty aktywności : 29 Join date : 08/09/2013 Age : 24 Skąd : Wrocław
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Pią Paź 25, 2013 12:58 pm | |
| jesli dobrze widzialem ze screenow royo nie mial juz rangi więc nie mógł mieć gm1 | |
|
| |
Roxisska KCraft Fan
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Pią Paź 25, 2013 1:29 pm | |
| - kaczaja napisał:
- Bez powodu nie odbudował tego po zniszczeniu pytał czy to nie był dom jego znajomego a ty zaczęłaś go wyzywać od idiotów, debili itd. niby kto normalny by za takie coś ci postawił to co zniszczył, ciesz się że nie zniszczył więcej. I niby dlaczego osoba która wyzywa wszystkich uważa że wszystko jest ok, dopóki jej nie zaczną wyzywać, porażka moim zdaniem (-,-)~
1. Jak zapytał czy to nie dom jego znajomego to napisałam ,że nie on napisał napewno ? a ja tak i poszedł do drzwi tylnich i zniszczył je i napisałam zniszczyłeś to teraz napraw ! on napisał nie ja napisałam (Naprawiaj !) a on nie i poszedł dalej i coś tam robił i ja napisałam ,że ma wypierd*** jak nie chce naprawić ja długo to budowałam i nie mam zamiaru żeby ktoś niszczył moją pracę. | |
|
| |
Roxisska KCraft Fan
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Pią Paź 25, 2013 1:30 pm | |
| - opti napisał:
- jesli dobrze widzialem ze screenow royo nie mial juz rangi więc nie mógł mieć gm1
Opti to są skargi tak jak napisałam z życia wzięte czyli ,że ogólnie z kilku różnych akcji nie akurat z tej | |
|
| |
Roxisska KCraft Fan
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Pią Paź 25, 2013 1:34 pm | |
| PS : Ja mogę odejść z servera nie ma problemu . Tak jak już napisałam w nocy jak był Filipoo , tron i ja ,że ja mogę odejść jak ktoś mnie nie chce okej ja sobie pójdę "Nie będę już u nikogo Kulą u nogi"
Ja napisałam te podanie na jmoda bo mi jeden z Adminów o tym powiedział żebym napisała no to napisałam .
| |
|
| |
Roxisska KCraft Fan
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Nie Paź 27, 2013 7:25 pm | |
| Proszę administracje jeśli może ogarnąć royo ciągle gada ,że robie lody (wiadomo oco kmn) za 1kk monet w mc i inne gada różne głupoty powoli to zaczyna denerwować a ja nie chce go wyzywać ani nic bo to i tak nie ma sensu prosze o ogarnięcie go .. | |
|
| |
Royo
Liczba postów : 4 Punkty aktywności : 14 Join date : 05/10/2013
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Wto Paź 29, 2013 2:56 pm | |
| - Roxisska napisał:
- Proszę administracje jeśli może ogarnąć royo ciągle gada ,że robie lody (wiadomo oco kmn) za 1kk monet w mc i inne gada różne głupoty powoli to zaczyna denerwować a ja nie chce go wyzywać ani nic bo to i tak nie ma sensu prosze o ogarnięcie go ..
sama się ogarnij to że ty masz takie skojarzenia to nie moja wina chodziło mi o zwykłe lody... ale to już nie mój problem z czym ci się kojarzy to słowo pozdro | |
|
| |
michallu1 KCraft Fan
Liczba postów : 62 Punkty aktywności : 74 Join date : 26/10/2013 Age : 22 Skąd : Łomża
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Wto Paź 29, 2013 3:56 pm | |
| Widzę , że pomału zmienia się temat Jak widziałem tu nie chodzi o żadne lody , tylko o skargę , moim zdaniem jest to kompletnie nie potrzebne , ktoś Cie wyzywa , okey ignoruj go , polecam wpisać komendę ./ignore (jeżeli jest dostępna ) | |
|
| |
MisterTuki Admin
Liczba postów : 88 Punkty aktywności : 100 Join date : 20/06/2013 Skąd : Wrocław
| |
| |
michallu1 KCraft Fan
Liczba postów : 62 Punkty aktywności : 74 Join date : 26/10/2013 Age : 22 Skąd : Łomża
| |
| |
Adrian619 KCraft Fan
Liczba postów : 124 Punkty aktywności : 238 Join date : 15/08/2013 Skąd : Z Majdanu Królewskiego koło rzeszowa
| Temat: Sprawdzam czy dziala wstawianie zdjec Sro Lis 06, 2013 9:31 pm | |
| no i tyle | |
|
| |
bartezz5
Liczba postów : 20 Punkty aktywności : 28 Join date : 31/10/2013
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Czw Lis 07, 2013 1:32 pm | |
| Panie, panowie, po co taka spina? Jeżeli w tym wieku nie potraficie załatwić sprawy między sobą tylko od razu skargi piszecie, to oznacza, że w przyszłości będziecie zakałami losu... Ktoś wam coś w pracy zrobi, a wy od razu do szefa "ten to tamto wylejcie go z pracy"? Zachowujecie się jak banda pięciolatków.
Wracając do sprawy: Royo nie miał faktycznie rangi, jeżeli GM wyłącza się za każdym razem jeżeli wyjdzie się z serwera, to miałby survival. Jeżeli nie, to mógł nie wyłączać i mieć GM'a bez rangi. Roxiska. Tobie też polecam zacisnąć pośladki.. Jak zniszczył, to trudno. Odbuduje się. Nie trzeba było go wyzywać, teraz robisz tylko aferę. Czy w życiu też będziesz tak robić? Ludzie, zrozumcie. TO TYLKO GRA, NIE PRAWDZIWE ŻYCIE.
Moim zdaniem, podajcie sobie łapę, unikajcie siebie jak gó*na, i nie składajcie skarg za byle co. Poprzyglądam wam się na serwerze, i waszemu zachowaniu. Bartezz out. | |
|
| |
Roxisska KCraft Fan
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Czw Lis 07, 2013 2:55 pm | |
| Ah,.. nie będę cie tu obrażać choć mam bardzo ochotę . "Pięciolatku" i ty mówisz mi o pracy ... Coś tam zakały losu jak dorośniesz to dopiero będziesz mógł pisać o pracy | |
|
| |
kavoweciastkoo ♥ Member
Liczba postów : 47 Punkty aktywności : 57 Join date : 04/11/2013 Age : 29 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Czw Lis 07, 2013 7:02 pm | |
| A ja się zgodzę z bartezzem.
Ty Roxi na prawdę swoim zachowaniem razisz i nie dziwie się, że każdy ma z Tobą spiny/problemy. Na prawdę, dziewczynko, ogarnij się, wydoroślej. Bo niestety, ale bartezz zachowuje się dojrzale i wie co mówi, a Ty myślisz, że jak rzekomo jesteś starsza to jednak do tej dojrzałości Ci jeszcze baaaaardzo daleko. | |
|
| |
bartezz5
Liczba postów : 20 Punkty aktywności : 28 Join date : 31/10/2013
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Czw Lis 07, 2013 8:00 pm | |
| Chwila moment.
Dlaczego od czwartego screena od dołu Royo ma rangę, a wszystkie screeny powyżej przedstawiają że royo nie ma rangi? Coś mi tu kręcisz człowieku.. w dodatku screen 4 od końca, jak śmiejesz się z royem. Raczej do obrazy to się nie zaliczało. | |
|
| |
theBarteQ Admin
Liczba postów : 113 Punkty aktywności : 119 Join date : 16/02/2013
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb Czw Lis 07, 2013 10:32 pm | |
| Screeny bez rangi są z dnia 7 października. Screeny z rangą są z dnia 16 października.
Jest dużo niejasności w tej sprawie. Tylko dlaczego Roxisska wrzucasz screeny po ponad tygodniu? Wstępnie z samych screenów ustalam wstępną karę 7 dni mute dla gracza Royo, mimo, że go nie było od wielu dni na serwerze.
Będąc waszym głosem przewodnim, będę nakłaniał was do rozstrzygania sporów między sobą. Skargi na forum, wyzwiska, szantaże itd. nie są żadnym racjonalnym rozwiązaniem. Po co ludzie mają język? Aby się porozumiewać. Macie z nami dobry kontakt - FB, TS, forum. Rozmawiajcie ze sobą, a jeśli ktoś już kategorycznie nie ma zamiaru się ogarnąć, wtedy konieczna jest interwencja władz wyższych (czyt. administracji). Nie lubię karać graczy, ale z screenów wynika jasno, iż Royo znacznie przesadził z kolokwializmami.
Jeśli będzie potrzeba dalszych wyjaśnień - proszę na priv. Zamykam temat. //theBarteQ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb | |
| |
|
| |
| Skarga Royo Oko za oko ząb za ząb | |
|