kavoweciastkoo ♥ Member
Liczba postów : 47 Punkty aktywności : 57 Join date : 04/11/2013 Age : 29 Skąd : Warszawa
| Temat: Skarga | KrexilTV Czw Lis 14, 2013 12:49 pm | |
| Twój nick: kavoweciastkoo Nick drugiej osoby: KrexilTV Opis: Sprawa wygląda następująco - weszłam na serwer by dalej budować na swoim regionie. Od budowy wyrwał mnie niejaki KrexilTV pisząc 'ej dodaj mnie do gidlii'. Jak to ja - chciałam się najpierw dowiedzieć ile ma lat i jak długo na waszym serwerze gra. Pisał, że 12, że od chwili, że ładnie buduje. Na to ja, że "ładnie" to pojęcie względne. Po czym po chwili dodałam, że z resztą ekipy gildii się zastanowie co z nim zrobić. Nie minęła chyba nawet minuta, a ten od razu wrzask na mnie i wyzywanie, że niby jestem dziwką i głupim chujem. Nie życzę sobie, aby jakiś 12-letni gówniarz wyzywał mnie, chociaż mnie kompletnie nie zna. Za bardzo sie szanuję i nie toleruję takiego zachowania wobec mnie. Screen-krótki filmik:Dalej już ochoty nie miałam z nim dyskutować. Proszę jedynie o wymierzenie mu jakiejś kary. | |
|
theBarteQ Admin
Liczba postów : 113 Punkty aktywności : 119 Join date : 16/02/2013
| Temat: Re: Skarga | KrexilTV Czw Lis 14, 2013 1:26 pm | |
| Ban permanentny bez możliwości odwołania. Powód dla tego gracza: Jak jesteś głupim chujem i nie potrafisz szanować innych, to nawet nie wchodź do nas. | |
|
kavoweciastkoo ♥ Member
Liczba postów : 47 Punkty aktywności : 57 Join date : 04/11/2013 Age : 29 Skąd : Warszawa
| Temat: Re: Skarga | KrexilTV Czw Lis 14, 2013 1:31 pm | |
| Dziękuję bardzo za szybką interwencje w tej sprawie. Temat można już chyba zamknąć. | |
|
xLebrok HeadAdmin
Liczba postów : 148 Punkty aktywności : 156 Join date : 17/07/2013 Age : 28 Skąd : Kraków
| Temat: Re: Skarga | KrexilTV Czw Lis 14, 2013 2:29 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Skarga | KrexilTV | |
| |
|