KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Przyszły admin grozi banem

Go down 
+2
MisterTuki
CameronOmega
6 posters
AutorWiadomość
tymonek02
Gość

Przyszły admin grozi banem Empty
PisanieTemat: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem EmptyCzw Sty 16, 2014 5:45 pm

Znam gracza kelek2323 w realu i on mi powiedział że mnie zbanuje jak tylko zostanie adminem a ja pod koniec miesąca chce sobie svipa kupić groził też innym uwarzam że kelek2323 nie powinien zostać adminem lubie grać na serwerze kcraft to dobry serwer
Powrót do góry Go down
CameronOmega
Admin
CameronOmega

Liczba postów : 134
Punkty aktywności : 124

PisanieTemat: Re: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem EmptyCzw Sty 16, 2014 6:12 pm

Nie wierz we wszystko co jest wypisywane na czacie Wink , gdyby miał być w przyszłości adminem to by tak było a nie zostaje się nim po 3-4 dniach grania ;p
Powrót do góry Go down
MisterTuki
Admin
MisterTuki

Liczba postów : 88
Punkty aktywności : 100

PisanieTemat: Re: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem EmptyPią Sty 17, 2014 1:53 pm

Nie ma to jak kolejne dzieci, które wierzą że zostaną adminami ...  Suspect 
Powrót do góry Go down
https://www.youtube.com/user/MisterTukiPlayGames
minecraft_alle
KCraft Fan

Liczba postów : 68
Punkty aktywności : 104

PisanieTemat: Re: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem EmptyPią Sty 17, 2014 1:57 pm

Cameron i tuki dobrze prawia XD
Powrót do góry Go down
Admin
Właściciel
Admin

Liczba postów : 137
Punkty aktywności : 146

PisanieTemat: Re: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem EmptyPią Sty 17, 2014 11:35 pm

Nie sądzę że przyjmę kiedykolwiek osobę na stanowisko która grozi innym graczom banem będąc też graczem...
I tak jak to już jest u nas, zaczynamy od rangi JuniorMod która zawiera tylko /kick i /mute, następnie mamy rangi takie jak Moderator, JuniorAdmin i dopiero Admin :)Chyba pół roku nie starczy xD
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl/
theBarteQ
Admin
theBarteQ

Liczba postów : 113
Punkty aktywności : 119

PisanieTemat: Re: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem EmptySob Sty 18, 2014 11:00 am

A ja z kolei nie przyjmę na Admina osoby, która nie ma 18 lat. Chyba, że będzie się wykazywała dużą dojrzałością, czego u oskarżonego na pewno nie widać  Rolling Eyes

Tak więc ktokolwiek to czyta - NIGDY nie wierzcie tym, którzy piszą, że będą Adminami zaraz  Evil or Very Mad 
Powrót do góry Go down
HUBADA

Liczba postów : 28
Punkty aktywności : 62

PisanieTemat: Re: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem EmptyPią Mar 28, 2014 5:41 pm

Po chyba by mu nie dali adma po paru dniach grania xD więc sie nie martw Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Przyszły admin grozi banem   Przyszły admin grozi banem Empty

Powrót do góry Go down

Przyszły admin grozi banem
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» skarga za grożenie banem