KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

admin oszukamo mnie i cały server.

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
adamandrzej01
KCraft Fan
adamandrzej01

Liczba postów : 63
Punkty aktywności : 121

admin oszukamo mnie i cały server. Empty
PisanieTemat: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. EmptyWto Cze 11, 2013 7:30 pm

Gracz pawlik1 zniszczył mi domek , ale to nie wszystko pawlo wraz z Rico poland stworzyli warp pawlo123 i dedali w lawie graczy
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl
kaczaja

Liczba postów : 22
Punkty aktywności : 36

PisanieTemat: Re: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. EmptySro Cze 12, 2013 7:19 am

Niby gdzie Pawlik1 rozwalił ci dom? Ten koleś przepraszam za wyrażenie ale ciągle się przypierdala do Pawlika za to że nie zgodziliśmy się żeby budował z nami Minas Tirith -,- jak już to jemu należy się kara bo niszczy przyjemną atmosferę gry a jak ktoś daje mu muta zaraz chce skarżyć że to Pawlik zaczął kłótnie i go wyzywał ciągle, ale to on używał wulgaryzmów Sad
Powrót do góry Go down
theBarteQ
Admin
theBarteQ

Liczba postów : 113
Punkty aktywności : 119

PisanieTemat: Re: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. EmptySro Cze 12, 2013 8:21 pm

adamandrzej01, jedyna osoba, która może stworzyć warp jest admin. Nikt z graczy nie ma takiej mocy. Ten jak to nazwałeś 'domek' był na survivalu bez cubioda, więc każdy miał do tego dostęp.
Skarga nie ma podstawy dowodowej, tak wnioskując nie można wyciągnąć konsekwencji.
Powrót do góry Go down
kaczaja

PisanieTemat: Re: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. EmptyCzw Cze 13, 2013 4:31 pm

Chciałbym żeby został ukarany adamandrzej01 za ciągłe zaczepianie, obrażanie i potem skarżenie na inne osoby np. za moją odpowiedź na jego skargę dostałem od niego wiadomość:

Od:adamandrzej01
Do:kaczaja
Wysłany:Yesterday at 9:54 pm
Temat:odchrzań sięadmin oszukamo mnie i cały server. I_icon_quote
To się zaczęło nie 2 tyg. temu ale 2 mies. temu jak wyzywał mnie od dziwki za przeproszeniem
Powrót do góry Go down
Admin
Właściciel
Admin

Liczba postów : 137
Punkty aktywności : 146

PisanieTemat: Re: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. EmptyCzw Cze 13, 2013 4:38 pm

Chciałbym przypomnieć adamandrzej01 że każdy ma prawo się wypowiedzieć na forum i dorzucić coś od siebie.
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl/
kaczaja

PisanieTemat: Re: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. EmptyCzw Cze 13, 2013 4:49 pm

Chodzi mi głównie o to że on nas zaczepia w grze ciągle dzisiaj niby pogodził się z Pawlikiem i zaczął obrażać mnie Sad
Powrót do góry Go down
Admin
Właściciel
Admin

Liczba postów : 137
Punkty aktywności : 146

PisanieTemat: Re: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. EmptyCzw Cze 13, 2013 6:18 pm

Potrzebujemy dowodów żeby coś zrobić w tej sprawie.
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl/
Sponsored content

PisanieTemat: Re: admin oszukamo mnie i cały server.   admin oszukamo mnie i cały server. Empty

Powrót do góry Go down

admin oszukamo mnie i cały server.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Server Onffile
» server kiedy ??
» Przyszły admin grozi banem
» Przepraszam cały server Kcraft

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
KCraft :: Skargi-