KCraft
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
KCraft

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

Skarga na admina

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
tmnt3

tmnt3

Liczba postów : 1
Punkty aktywności : 3

Skarga na admina Empty
PisanieTemat: Skarga na admina   Skarga na admina EmptySro Cze 26, 2013 7:52 pm

Pisze skarge na admina, Rocknroll'a, sadze ze nie tylko mnie wku*wia fakt, ze w pewien sposob naduzywa wladze. Czesto klne na niego, wyzywam go jak gadamy, ale to dlatego ze naprawde potrafi wku*wic i jedyne co robi to niszczy mi gre, co prawda robi to dla smiechu, ale mnie to zbytnio nie smieszy. Nawet gdy staram sie byc dla niego mily, On byla dla mnie bezczelny. Czesto wymysla swoje wlasne zasady. Normalnie znosilem go czesto, ale teraz naprawde pisze skarge, bo wku*wil mnie fakt ze wymyslil sobie, ze na TeamSpeaku nie mozna stwarzac swoich kanalow, a dostalem za to bana. Widzialem osoby ktore mialy takie kanaly, a wtedy Rock jakos to ignorowal. Lubie go i nie chce dla niego zle, ale dluzej juz nie wytrzymam... Kiedys codziennie rozmiawialem z nim, uwazalem go za najlepszego kolege, ale uwierzcie, zrobie wszystko zeby stracil admina... I wybaczcie za przeklenstwa.
tmnt3
Powrót do góry Go down
theBarteQ
Admin
theBarteQ

Liczba postów : 113
Punkty aktywności : 119

Skarga na admina Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na admina   Skarga na admina EmptyCzw Cze 27, 2013 12:24 am

Sprawę pokierowałem osobiście. Wszyscy wiedzą co mają robić, do czego się stosować. Mam nadzieję, że drugi raz nie będę musiał powtarzać.

Zamykam skargę.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Skarga na admina Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na admina   Skarga na admina EmptyCzw Cze 27, 2013 12:57 am

Witam! Gracz otrzymał już odpowiedz na skypie. Pozdrawiam Admin RocKnRoLL .
Powrót do góry Go down
Admin
Właściciel
Admin

Liczba postów : 137
Punkty aktywności : 146

Skarga na admina Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na admina   Skarga na admina EmptyNie Cze 30, 2013 11:29 am

Jeżeli wypowiadasz się na forum i zaczynasz na kogoś skarżyć to zachowaj chociaż kulturę osobistą języka.
Pozdrawiam Filipoo1000
Powrót do góry Go down
http://www.kcraft.pl/
Sponsored content

Skarga na admina Empty
PisanieTemat: Re: Skarga na admina   Skarga na admina Empty

Powrót do góry Go down

Skarga na admina
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-