| Skarga na Admina | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
CameronOmega Admin
Liczba postów : 134 Punkty aktywności : 124 Join date : 14/07/2013 Age : 26 Skąd : Sosnowiec
| Temat: Skarga na Admina Nie Lip 14, 2013 5:13 pm | |
| Składam skargę na Admina RocKnRoLL za "perm ban" na team speak za to że powiedziałem że zachowuje się chamsko.Powiedziałem tak ponieważ groził Luinei usunięciem jej budowli na serverze oraz za to że bardzo dziwnie sie zachowuje i psuje gre trollując mnie, tmnt3, itp. co dla niego jest bardzo śmieszne lecz dla nas nie za bardzo
Perm ban dostałem dnia 14.07.2013 o godz. 18:50. Mniej więcej około tej godziny wszedł na ts3 i powiedział że sam nie toleruje chamstwa po czym powiedziałem że sam jest chamski.
Chciałbym aby odebrano mu admina poniewaz nadużywa władzy.
pozdrawiam. CameronOmega | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na Admina Pon Lip 15, 2013 7:44 pm | |
| Bana dostałeś za obrazę Administratora, a w sprawy pomiędzy mną a graczem Luinea nie dotyczą Ciebie i nie powinieneś się w ogóle wtrącać!!! A co do nadużywania władzy mylisz się, bo właśnie za mało jej używam w stosunku do was. Admin RocKnRoLL |
|
| |
CameronOmega Admin
Liczba postów : 134 Punkty aktywności : 124 Join date : 14/07/2013 Age : 26 Skąd : Sosnowiec
| Temat: Re: Skarga na Admina Wto Lip 16, 2013 9:51 am | |
| panie "Adminie" RocknRoKLL'u
Stwierdzenie faktu nie jest obrazą --- tym bardziej dla tego że prawda boli.
ponieważ gdyby powiedział to ktoś inny poza mną lub Maćkiem (tmnt3) na pewno zignorowałbyś
ten "fakt".Wyżywanie się na użytkownikach servera nie jest dobrym sposobem na zamaskowanie
swojego prawdziwego "ja"
PS
jeśli masz coś do mnie to jestem ciekaw co i prosiłbym abyś mi powiedział chyba ze względu że mam 15 lat i to cię boli. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na Admina Wto Lip 16, 2013 11:27 am | |
| Skoro twierdzisz, że jakby powiedział to ktoś inny zignorował bym to. Więc nie sądzisz że coś jest z tobą i z tmnt3 nie "Tak" skoro zareagowałem w ten sposób? Dla twojej wiadomości nie wyżywam się na was tylko każe według regulaminu. To Ciebie boli, że cię zbanowałem. A to że masz 15 lat to świadczy o tym że nie ma co z tobą dyskutować!!! Ps. Jeszcze jedno! Powyżej napisałeś, że nadużywam władzy a sam stwierdziłeś,że tylko wam zwracam uwagę na pewne fakty a jakby powiedział to inny gracz to bym to zignorował! Chłopcze zastanów się co ty do mnie piszesz! |
|
| |
CameronOmega Admin
| Temat: Re: Skarga na Admina Wto Lip 16, 2013 4:47 pm | |
| A ty zastanów się co robisz! Twój trolling ze spawnowaniem setek mobów aby się pośmiać jakoś do tej pory znosiłem.Jakoś do pewnego czasu cię szanowałem i miałem cię za kolege i dobrego admina aż zaczęło ci coś odwalać bo zacząłeś się wszystkich czepiać i to o byle co a jakoś inni admini sobie nic z tego nie robili tylko ty miałeś wiecznie problem i to nie jest tylko moje zdanie
PS
podobno nie lubisz ludzi ktorzy maja 15 lat pomimo tego że też tyle miałeś ale słyszałem że ty nie byłeś taki głupi chociaż widzę że zaczynasz nadrabiać zaległośći | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na Admina Wto Lip 16, 2013 7:41 pm | |
| To już zapomniałeś jak pytałem się Ciebie czy wyspałnować Ci moby, witchery itp..... ???????????? Jakoś wtedy nie miałeś żadnych problemów. A prawda jest taka, że szukasz "dziury w całym" i nie masz się już do czego przyczepić. Najlepiej jakbyś zakończył tę sprawę bo staje się już to wszystko nudne! Dodam jeszcze, że wtedy się świetnie bawiłeś jak i twoi koledzy. |
|
| |
CameronOmega Admin
| Temat: Re: Skarga na Admina Wto Lip 16, 2013 8:27 pm | |
| Mam na myśli sytuacje w których ty bawiłeś się swietnie i to właśnie ty spawnowałeśte moby a ja na to przystałem bo myslalem ze w koncu ci sie znudzi a co do "mojej" zabawy z mobami to tak na poczatku było fajnie dopóki nie przyzwałeś kilkudziesięciu pigmenów przy naszej expiarce jesli pamietasz, przez co ty sobie wtedy poszedłeś. Byłem tam ja, Endersteve, tmnt3, Rico_Poland, i Nomad, i musielismy się przez pół godziny męczyć - Wtedy tak świetnie się nie bawiłem | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Skarga na Admina Wto Lip 16, 2013 11:41 pm | |
| NOMAD jako StarszyBudowniczy ma komende /butcher która zabija wszy mody naraz. ZAMYKAM TEMATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Arko Gość
| Temat: Re: Skarga na Admina Sro Lip 17, 2013 7:28 am | |
| Witam Nie chcę się mieszać,ale widać adminie RocKnRoLL jak interesujesz się sprawami administracji. Otóż NOMAD nie jest Starszym Budowniczym |
|
| |
Admin Właściciel
Liczba postów : 137 Punkty aktywności : 146 Join date : 14/01/2013
| Temat: Re: Skarga na Admina Sro Lip 17, 2013 11:31 am | |
| Administracja się tym zajmie. Zamykam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Skarga na Admina | |
| |
|